Hens

Hens streeft steeds naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Het Hens team doet dat pragmatisch en flexibel en dat werkt.
Duurzame relaties met steeds meer klanten zijn het gevolg.

 

Door het bereiken van een zeer sterke positie in de markt voor televisievormgeving is Hens meer en meer in staat ook in het bedrijfsleven de beschikbare expertise voor grote klanten in te zetten. Een groeiend aantal bedrijven kiest er dan ook voor de topkwaliteit van Hens te benutten voor commercials, animaties en infographics.

Hens produceert onder andere voor:
- TV producties
- Commercials
- Internet campagnes
- Speciale projectie
- 3D Animaties
- 3D Studio visualisaties
- (Interactieve) presentaties

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.