Infographics    Een selectie van infographics voor o.a. de zakelijke markt

 

Het gebruik van infographics, explainimations of met andere woorden korte uitleg animaties worden ook steeds populairder op internet en in presentaties. Het is een ideaal middel om in een korte tijd de kijker te boeien voor een product of dienst.
De gemiddelde internet gebruiker wil niet meer lezen maar naar filmpjes kijken die de informatie snel overbrengen.
Hierdoor is voor ons een nieuwe markt ontstaan waarin de vraag naar deze korte uitleg animaties steeds meer is toegenomen. 

NUON Stadswarmte

​​

Syntrus Achmea

​​

Nuon Herprijs

Radar Wetswijziging 

​​

FFZ

​​

Tros Radar

​​

SAM Awards

​​

Ad Audience

 

Gemeente Westland

 

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.