Re-Style Hart van Nederland / Shownieuws / Piets Weer i.o.v. SBS Producties

Hens heeft samen met creatieve input van Terralemon een concept ontworpen waarin dagelijks de video content (met 1 druk op de import knop) kan worden aangepast in een compleet 3D gerenderde omgeving. Door o.a. het gebruik van multi pass renders (zoals reflectie,en specular lagen) en geëxporteerde 3D camera's in de compositing. Ideaal voor een omgeving waarin actualiteit, urgentie en flexibiliteit tot het laatste moment belangrijk is.

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.