Senior Motion Graphics Designer (Full-time)

Functieomschrijving
Hens is per direct op zoek naar een (senior) motion graphics designers. Als motion graphics designer bij Hens werk je aan het produceren van vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes, maar je werkt ook aan videomapping, led content en 3D stereo projecties. Een Hens motion graphics designer streeft altijd naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en een grote klanttevredenheid.
Hij/zij is in staat om de klantbriefing te vertalen naar een waardevol concreet product.
Ook heb je ervaring met het begeleiden van andere designers en stagaires.

Functie-eisen
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een functie als motion graphics designer (eventueel als ZZP'er/Freelancer).
Je kunt goed zelfstandig werken en bent gewend om met strakke deadlines te werken. Je bent bekend met de volgende pakketten:


·         Adobe After Effects,

·         Cinema 4D,
·         Autodesk Maya (niet noodzakelijk),
·         Adobe Photoshop,
·         Adobe Illustrator,
·         Adobe Media Encoder,

 

Daarnaast heb je kennis van verschillende video formaten, en de encoding hiervan. Je bent verder een sociale en creatieve designer en je vindt het een uitdaging om met collega's het groeiende Hens verder uit te bouwen.

Hens biedt de mogelijkheid om in een dynamisch team, in een professionele organisatie en op een prachtige locatie tegen prima arbeidsvoorwaarden te werken. Voor vragen kun je contact met ons opnemen, telefoon 020 3707743 of stuur een email met motivatie, CV en digitaal portfolio naar info@indehens.nl of als freelancer aanmelden via beeldbranders.nl

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.