Starters en Stagemogelijkheden Motion Graphics Design

Als je net bent afgestudeerd aan de HKU of het Grafisch Lyceum/Media Academie en je hebt al wat ervaring opgedaan met relevante stages en hobbyactiviteiten en je vindt het leuk om in de televisiewereld te gaan werken, ook dan heeft Hens voor jou interessante mogelijkheden.
Neem daarvoor via telefoon of e-mail contact met ons informeer naar die mogelijkheden.


Ook als je op zoek bent naar een interessante stageplaats als motion graphics designer in opleiding heeft Hens goede mogelijkheden voor je beschikbaar. Je zal als stagiair betrokken worden bij interessante projecten voor klanten in de corporate- of televisiewereld. Daarbij wordt je op een gedegen wijze ondersteund en begeleid. Als je interesse hebt in een stageplaats bij Hens kun je via telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

Telefoon 020 3707743 of info@indehens.nl

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.