Ontdek de Ruimte Met André Kuipers en Bart Meijer

Wat vorig jaar begon als een ambitieus idee is werkenlijkheid geworden.Een idee/concept ontwikkeld en uitgevoerd door Hens i.s.m. The Media Brothers. Ontdek de Ruimte met André Kuipers en Bart Meijer was een week langte zien v.a. 2 t/m vrijdag 6 november om 19.25 uur op ZAPP (NPO3) met op 7 novemeber een marathon uitzending. Een visueel spectaculaire reis langs o.a. sterren, planeten en marslanders.
Door het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van motion tracking, computer gestuurde en virtuele camera’s is het een unieke serie geworden wat in deze vorm nog niet eerder te zien was op de Nederlandse televisie..
Met exclusieve rapportages van Bart Meijer en meer dan 60 minuten aan 3D visual effects met André Kuipers.

Breakdown Graphics

Virtuele Camera met Techno Dolly van EUROGRIP to FBX)

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.