Bij Hens het verschil maken!

Hens is als creatieve studio gespecialiseerd in motion graphics voor televisie en bedrijfsleven. Hens produceert behalve vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders en internetcampagnes ook videomapping, led content en (3D stereo) projecties.
Hens staat voor flexibiliteit, grote creativiteit, korte communicatielijnen, maar bovenal voor topkwaliteit in motion graphic design!

Met het gehele team van Hens worden elke dag geweldige creatieve uitdagingen aangegaan. Deadlines spelen altijd een rol, maar de voldoening is geweldig als de klant, op tijd, een topproduct van ons ontvangt. Voor Hens is het van groot belang om duurzame relaties met haar klanten op te bouwen en te onderhouden. Goed persoonlijk contact met de klanten speelt dan ook een heel belangrijke rol


Hens heeft op dit moment de geen vacatures beschikbaar:

 


 

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.