Webinar 2.0

Een samenwerking van Hens en Vlijmscherp

Live streaming voor uw bedrijf

Skype, Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts: er zijn een hoop aanbieders die momenteel gebruikt worden om de dagelijkse gesprekken te voeren binnen een bedrijf. Maar iedereen gebruikt wat anders en dat kan problemen geven wanneer u een webinar of conferentie wilt gaan streamen richting verschillende klanten of daarvoor online gasten wilt uitnodigen.

Hoe kunnen mensen meekijken, hoe deel ik een presentatie terwijl ik ook dingen wil aanwijzen, hoe kunnen kijkers vragen stellen, of meedoen aan een online enquête? Allemaal vragen die deze nieuwe manier van werken oproepen.

Door onze grafische achtergrond en ervaring in tv, evenement en videoregistraties maken we de livestream compleet met titelvormgeving en interactie met de kijker en optioneel nu ook met een virtuele studio, volledig vormgegeven in uw huisstijl. Ook kunnen we eventueel uw Powerpoint of Keynote-presentaties voor u vormgeven zodat u zich alleen nog maar op de inhoud hoeft te concentreren. Daarnaast is het mogelijk om een leader vóór de livestream te plaatsen zodat het geheel een professionele uitstraling krijgt. Mensen laten inbellen en meepraten tijdens de livestream behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

Hens en Vlijmscherp hebben deze aspecten in drie oplossingen gebundeld, waardoor u makkelijk, overzichtelijk en goedkoop op een passende manier kunt livestreamen.

Overzicht_kosten.png

Systeem

Dankzij onze professionele 4K-camera’s, geluidsapparatuur en regie-systeem beschikken we over de mogelijkheden om met hoge kwaliteit naar elk willekeurig platform te kunnen streamen.

Dia8.png

Interactie

Via onze livestream kunnen er Q&A modules worden weergeven en is er een chat- en poll-functie mogelijk. Er is ook een live analyse-systeem actief, dat weergeeft hoeveel mensen er live meekijken. Na de stream is er de mogelijkheid om e-mail adressen in te vullen en de film na te sturen of kan er verwezen worden naar een link.

Dia5.png

Beveiliging

De livestream wordt automatisch opgenomen en is direct online of voor montage beschikbaar.
Om pottenkijkers te voorkomen kan de livestream met een wachtwoord worden beveiligd of via een privé-link worden bekeken.
Ook kan de livestream op een interne of externe webpagina geplaatst worden.

Vormgeving

Over de livestream kunnen we meerdere overlays plaatsen zoals titels en bumpers.
Ook is het mogelijk om een leader voor de livestream te plaatsen zodat het een professionele uitstraling krijgt.
De presentaties kunnen in dezelfde stijl worden opgemaakt zodat het één geheel vormt zoals in onze demo video.

Contact

Kortom: the sky is the limit!
Neem bij interesse contact met ons op via onderstaande gegevens. We horen graag van u!

info@indehens.nl of kunt u bellen met +31 647822252

Download hier onze brochure:

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.