Zapp Your Planet 2013  In opdracht van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft HenS, net als in 2012, de volledige vormgeving van de duurzaamheidsweek 2013 van ZAPP ontworpen. Voor de promotie van deze week is door HenS, volledig in eigen beheer, een promotiefilm voor televisie en bioscoop geproduceerd. Uit marktonderzoek na afloop van de duurzaamheidsweek is gebleken dat het geheel heel goed bij de doelgroep heeft gescoord!

Making-off 2013

Zapp Your Planet 2012

Making-off 2012

Hens is dé specialist in concept en motion graphic design voor televisie en het bedrijfsleven. Hens levert vormgeving voor televisieprogramma's, televisiezenders, internetcampagnes en infographics. Daarnaast verzorgen wij ook videomapping, led content en 3D stereo projecties. 

Hens heeft veel ervaring in het vertalen van idee naar beeld in opdracht of vanuit eigen concepten. Hens werkt met  korte communicatielijnen en  beschikt over flexibele en grote creatieve capaciteiten .

Hens groeit hard en zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde motion graphic designers die de ambitie delen om steeds creatieve topprestaties te willen leveren. Klik op Jobs voor de meest actuele vacatures of schrijf je in als freelancer via ons designers platform beeldbranders.nl.